Aktivitete

Nxitja e Biznesit Social zhvilloj ekspozitën e Sipërmarrësve Kreativ që ruajnë Trashëgimin Kulturore në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar

Në Kuadër të Javës Europiane të Trashëgimisë Kulturore, "Nxitja e Biznesit Social" Agjensi pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë zhvilloj…

Promovimi i Bizneseve Kreative ne ruajtjen e Trashegimise Kulturore

Më datë 20-21 Gusht 2021 u zhvillua aktiviteti promovues i bizneseve kreative, sipërmarrjeve inovative, start up-eve nga qytete të ndryshme…

Promovimi i bizneseve vendase startup dhe artizanëve kreativ me datë 17 Korrik 2021 u pritën nga turistët në Shëtitoren e Shëngjinit.

Një falenderim i veçantë shkon për Bashkinë Lezhë, për organizimin në një kohë shumë shkurtër të aktivitetit që mblodhi në…

Promovimi i Bizneseve Kreative me Impakt Social në ruajtjen e Trashëgimisë Kulturore.

Më datë 15-17 Korrik u zhvillua panairi i bizneseve kreative me biznese të zonës së Vlorës, Krujës, Pogradecit, Korçës, Shkodrës,…

Identifikimi dhe nxitja e markave tregtare, disenjove industriale dhe treguesve gjeografik “Made in Albania”

Zhvilluam panairin agro-ushqimor dhe artizanal me biznese të zonës së Lezhës, Zadrimës, Fishtës dhe Vau Dejes dedikuar promovimit të produkteve…

Më datë 11 Korrik 2021 në Kukës në ceremoninë e finalizimit të projektit “MATH”

Më datë 11 Korrik 2021 në Kukës në ceremoninë e finalizimit të projektit "MATH" Modern Albanian Tradicional Hub ,projekt i…

Marrëveshjen e Bashkëpunimit me ‘’Drejtorinë e Përgjithshme të Pronësisë Industriale ‘’

Së bashku me date 31 Maj 2021 me Znj. Lediana Beqiraj , nënshkruam Marrëveshjen e Bashkëpunimit me ‘’Drejtorinë e Përgjithshme…

“ Festo Ditën e Verës me Artizanët Kreativ ” 14 Mars 2018

Liqeni Artificial. Muzikë, art, produkte artizanale, sport, lojra, ushqim të shëndetshëm ishin kryefjala e 14 Marsit ‘’ Dita e Verës’’…