Promovimi i bizneseve vendase startup dhe artizanëve kreativ me datë 17 Korrik 2021 u pritën nga turistët në Shëtitoren e Shëngjinit.

Një falenderim i veçantë shkon për Bashkinë Lezhë, për organizimin në një kohë shumë shkurtër të aktivitetit që mblodhi në shëtitoren e Shëngjinit disa sipërmarrës së Lezhës dhe Shkodrës, së bashku me një grup të të rinjve që përformuan muzikë live pranë stendave të bizneseve kreative në Shëngjin.

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!