September 2021

View all on this date written articles further down below.

Nxitja e Biznesit Social zhvilloj ekspozitën e Sipërmarrësve Kreativ që ruajnë Trashëgimin Kulturore në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar

Në Kuadër të Javës Europiane të Trashëgimisë Kulturore, "Nxitja e Biznesit Social" Agjensi pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë zhvilloj…