Promovimi i Bizneseve Kreative me impakt social dhe mjedisor

Nxitja e Biznesit Social e mbylli me sukses Ekspoziten e sipermaresve kreativ qe promovojne Trashegimine Kulturore ne ambjentet e Muzeut Historik Kombetar.
Mirenjohje dhe falenderime te vecanta per Muzeun Historik Kombetar ne bashkepunimin e ketij aktiviteti dhe specifikisht per Drejtorin Z. Dorian Koçi.
Falenderojme te gjithe pjesemarresit e ketij aktiviteti.

Bizneset kreative që ndane se bashku eksperiencat, sfidat dhe sukseset e rrugetimit te tyre ne kete ekspozite. Ky aktivitet sherbeu edhe si platforme komunkimi dhe bashkepunimi mes tyre.

Nje falenderim shkon dhe per te gjithe pjesemarresit; Kuratoret e Ekspozitës, Stafin e Ministrise se Financave dhe Ekonomise, Stafi i Drejtorise se Pronesise Industriale, Drejtorinë e Arsimit Profesional Tirane dhe Gjimnazet Profesionale te Tiranes.

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!