South Outdoor Festival, Borsh

South Outdoor Festival, nje nga eventet me te njohura ne Shqiperi qe promovon Turizmin e qendrueshem rural dhe gjithcka qe jugu i Shqiperise ka per ofruar nepermjet tradites dhe kultures.

Nxitja e Biznesit Social, nje nder partneret qe mbeshtet kete event ne implementimin e bizneseve kreative me te njohura ne vend, sipermarrjeve inovative, start up, punishteve artizanale duke shenderruar festivalin ne nje Oaz te Kreativiteti dhe Inovacionit.

NBS promovon modelin pozitiv te sipermarrjes se lire, bizneset kreative si nje platforme ne mbeshtjetje, zhvillimin, edukimin, motivimin e tyre.

NBS nxit shpirtin sipermarres, inovacionin, rritjen, fuqizmin social – ekonomik duke ndikuar ne zhvillimin e nje mjedisi motivues dhe pozitiv per bizneset startup qe vijne nga grup moshat 18-29 vjec.

Bizneset Kreative, Sipermarrje inovative, punishte artizanale, zeje tradicionale ato qe ruajne Tarshegimine Kulturore perbejne pa dyshim tiparet kryesore te Identitetit Kulturor te nje vendi. Ne kemi perzgjedhur ne kete event te promovojme bizneset krahinore jugore ne datat 3-6 Shtator, ne Borsh.

 

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!