July 2021

View all on this date written articles further down below.

Promovimi i bizneseve vendase startup dhe artizanëve kreativ me datë 17 Korrik 2021 u pritën nga turistët në Shëtitoren e Shëngjinit.

Një falenderim i veçantë shkon për Bashkinë Lezhë, për organizimin në një kohë shumë shkurtër të aktivitetit që mblodhi në…

Promovimi i Bizneseve Kreative me Impakt Social në ruajtjen e Trashëgimisë Kulturore.

Më datë 15-17 Korrik u zhvillua panairi i bizneseve kreative me biznese të zonës së Vlorës, Krujës, Pogradecit, Korçës, Shkodrës,…

Identifikimi dhe nxitja e markave tregtare, disenjove industriale dhe treguesve gjeografik “Made in Albania”

Zhvilluam panairin agro-ushqimor dhe artizanal me biznese të zonës së Lezhës, Zadrimës, Fishtës dhe Vau Dejes dedikuar promovimit të produkteve…

Më datë 11 Korrik 2021 në Kukës në ceremoninë e finalizimit të projektit “MATH”

Më datë 11 Korrik 2021 në Kukës në ceremoninë e finalizimit të projektit "MATH" Modern Albanian Tradicional Hub ,projekt i…

Drejtoresha Ekzekutive ” Nxitjes së Biznesit Social” Znj.Ulpiana Hysaj takoj Administratoren e TID Vlora Znj. Netilda Gunbardhi

Gjatë një vizite zyrtare më date 2 Korrik 2021 në zonën historike të Vlorës, Drejtoresha Ekzekutive " Nxitjes së Biznesit…