“Ti mund të ndryshosh komunitetin ku jeton…”

… Bëhu ti “ Ndryshimi “ …

Vullnetarizmi lind si dëshirë spontane e të rinjve ose qytetarëve për të mbrojtur një kauzë të caktuar. Vullnetarizmi është edukatë, kulturë, mirëqenie, edukim, shëndet, socializim, ndjenjë komunitare, humanizëm, gjithëpërfshirje, etj.
Vullnetarizmi është vlerë e shtuar e çdo shoqërie të zhvilluar. Kultivohet në shkollë, shoqëri dhe në familje. Ju bën ta shihni botën me tjetër sy dhe ju ndihmon të jeni më optimist për të ardhmen, t’i shihni gjërat me pozitivitet .

Disa arsye përse duhet të bëheni vullnetar:

  1. Ju do të fitoni dhe zhvilloni aftësi të reja profesionale
  2. Ju lejon që të mbështesni kauzat që ju besoni
  3. Ju mund të bëheni shembull i mirë për të gjithë të rinjtë
  4. Krijon lidhje të forta me sfonde të ndryshme
  5. Nxitja e rritjes personale dhe krijim në vetbesim
  6. Të bësh vullnetarizëm do të thotë të marrësh pjesë në aktivitete interesante duke vënë në
    lëvizje ide të reja kreative

Regjistrimi on line

Të dhënat personale

Emri (* i nevojshëm)

Mbiemri (* i nevojshëm)

Numri telefonit (* i nevojshëm)

Your Email (* i nevojshëm)

Mosha (* i nevojshëm)

Adresa (* i nevojshëm)

Koha ne dispozicion (* i nevojshëm)
gjatë ditësfundjavë

Fusha e interesit (* i nevojshëm)
Art dhe KulturëSportTurizëmEdukimMjedis dhe Zhvillim Urban

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!