Identifikimi dhe nxitja e markave tregtare, disenjove industriale dhe treguesve gjeografik “Made in Albania”

Zhvilluam panairin agro-ushqimor dhe artizanal me biznese të zonës së Lezhës, Zadrimës, Fishtës dhe Vau Dejes dedikuar promovimit të produkteve vendase dhe mbështetjen e prodhuesve lokal.

Aktiviteti u zhvillua me iniciativën e Drejtorit të Përgjithshëm të Pronësisë Industriale, znj. Ledina Beqiraj.

Të ftuar për të diskutuar në panel ishin përfaqësuesja e Ministrisë së Bujqësisë, znj. Lauresha Grezda, z. Koli Sinjari, Sekretar i Përgjithshëm i Dhomës Kombëtare të Zejeve dhe Drejtori i Agjencisë “ Nxitja e Biznesit Social” , znj. Ulpiana Hysaj.

Artizanët pjesëmarrës përgëzuan iniciativën e ndërmarrë nga DPPI për nxitjen e regjistrimit të objekteve të Pronësisë Industriale dhe vijuan diskutimet lidhur me fuqizimin e biznesit vendas dhe promovimin e shërbimeve dhe produkteve autoktone Shqiptare.

Ky panair u zhvillua pranë ambjenteve të “Mrizi i Zanave Agroturizëm” një biznes lokal i cili ka rezultuar një histori suksesi duke punësuar shumë të rinj dhe të reja të zonës së Fishtës, si dhe duke mbështetur prodhuesit vendas.

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!