Takim me Muhamet Trepçi, mjeshtër i punimit të drurit të ullirit

Takim me Muhamet Trepçi, mjeshtër i punimit të drurit të ullirit

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!