Takim me Dritan Onnjea, artizan i punimit të aksesorëve

Takim me Dritan Onnjea, artizan i punimit të aksesorëve

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!