Takim në Zogaj, me endësen e qilimave të rrallë të tezgjahut Nebie Qotaj

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!