Takim në Pogradec me Z.Qemal Guri, 25 Shtator 2017 -1

Takim në Pogradec me Z.Qemal Guri, 25 Shtator 2017 -1

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!