Panairi Kombetar i Artizanatit

Panairi Kombetar i Artizanatit

6-9 Tetor 2017, Gjirokastër.

Si çdo vit, Bashkia e Gjirokastrës në bashkëpunim me shoqatën GjiroArt dhe Fondacionin Gjirokastra, organizon në datat 6/7/8/9 Tetor “Panarin Kombëtar të Artizanatit”. Nxitja e Biznesit Social ishte pjesëmarrëse në këtë aktivitet të përvitshëm, me zejtarë nga e gjithë Shqipëria, duke promovuar vlerat artizanale edhe në qytetin e Gjirokastrës.

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!