Edicioni i 4-te i Festivalit Multikulturor

Edicioni i 4-te i Festivalit Multikulturor

20 – 22 Korrik 2017, Berat.

Në datat 20/21/22 Korrik, Organizata “ Njerëz dhe Ide” në bashkëpunim me Fondin e Zhvillimit Amerikan, Bashkinë e Beratit, BID Berati organizuan edicionin e 4 të “Festivalit Multikulturor” në Berat .Nxitja e Biznesit Social ishte pjesemarrëse në këtë aktivitet tre ditor, duke shpalosur vlerat e artit, kulturës dhe trashëgimisë kulturore shqiptare si dhe duke u dhënë mundësinë artizanëve të jenë pjesë e çdo aktiviteti të organizuar në gjithë Shqipërinë, duke suportuar sigurimin e stabilitetit në ekonominë e tyre familjare.

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!