Endri Beqo, karikaturist student i Akademisë së Arteve

Endri Beqo, karikaturist student i Akademisë së Arteve

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!