“Dita nderkombetare e maleve”, Dajt

“Dita nderkombetare e maleve”, Dajt

8 – 9 Dhjetor 2017 , Tiranë.

Me rastin e festës zyrtare të qytetit të Tiranës “DAJTI N’FEST“, Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, organizuan këtë aktivitet shumë të rëndësishëm për Tiranën. Nxitja e Binzesit Social ishte pjesëmarrëse në këtë aktivitet duke promovuar vlerat artizanale shqiptare, kulturat dhe traditat e paprekura shqiptare. I pranishëm në këtë aktivitet ishte Kryetari i Bashkise Z. Erion Veliaj si edhe Ministri i Turizmit dhe i Mjedisit Z. Blendi Klosi. Ata vizituan stendat e NBS, duke vlerësuar produktet artizanale dhe prodhimet bio. Përgëzuan Nxitjen e Biznesit Social që ofron mundësinë artizanëve, për të qënë pjesëmarrës në çdo aktivtet të organizuar në Tiranë edhe jashtë saj.

JU JAPIM MUNDËSINË QË NJË IDE SOCIALE TË BËHET BIZNES!

Na kontaktoni dhe një staf i përkushtuar do jetë në dispozicionin tuaj!